Hej mitt vinterland

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har jag fått hem nytt armband till min träningsklocka jag vann. På mitt första armband lossnade piggen som gör att den sitter fast runt handleden. Nu detta armband valde jag färgen ljusblå istället för svart som det första var. Har också fått hem de munskydden jag beställde på cdon då de på fyndiq var slut i 100pack eller så stod det att det var lång leveranstid.

Här har det snöat typ hela dagen så har inte varit ute på någon promenad. Var däremot till stan och då gick jag en del. Men jag har hellre snö än igår då det var typ blött och grått och deprimerande. Det ska dock bli kallare imorgon men samtidigt soligt. Hoppas man kan gå en promenad så man får ut och röra på sig.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #vinter #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

0 reaktioner till “Hej mitt vinterland”

 1. Åh så vackert med snön. Här är allt borta då det regnat och varit milt. Har kommit några korn snö idag men i nästa sekund regnade det igen… trist och grått.

  Kul att du fått hem ditt nya armband. Irriterande när sånt går sönder

 2. Så mycket snö ni fått, spännande att det snöade så hos er med tanke på att det inte gjorde det här jag bor ju högre upp i landet. Hoppas vädret är bra för dig idag så du får den promenad 😊

 3. De där banden har en förmåga att gå sönder, har nog tappat räkningen på alla jag köpt genom åren. Det är så vackert med all snö tycker jag. Lyser upp rejält

 4. Ja klockor har en tendes att gå sönder, jag är ingen klockmänniska så jag har ej sönder, men istället har jag jämt sönder halsband =/

 5. Vad bra att du har fått nytt band till din klocka 🙂👍. Jäkla covid som sprider sig tack vare att människor inte fattar allvaret. Så man måste gå med munskydd igen! 😕

  Det snö ❄️ här med igår. Men idag är det sol. Jag vill gå ut en promenad. Men vågar inte på grund av is fläck risk. Jag hoppas att du kommer ut på en promenad 🙂

  Trevlig helg & ta hand om dig 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *