Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter- Recension

Handling:

Professor Albus Dumbledore känner till att den mäktige och mörke trollkarlen Gellert Grindelwald är på väg att ta kontroll över trollkarlsvärlden. Oförmögen att stoppa honom på egen hand, anförtror han magizoologen Newt Scamander uppdraget att leda en grupp modiga trollkarlar, häxor och en orädd mugglare på ett farligt uppdrag. De möter gamla och nya vidunder och kolliderar med Grindelwalds växande grupp av anhängare. Men med de höga insatserna, hur länge kan Dumbledore stå vid sidan av?

En spännande film där man får följa med till magin i en ny film. Både trollkarlarnas och mugglarnas värld hotas av den hemske trollkarlen Grindelwald. Notera att de har bytt ut Johny Depp mot Mads Mikkelsen. Mads gör en väldigt bra roll som Grindelwald. Jude Law briljerar som Dumbledore. Man får som titeln säger veta mycket om det just Dumbledore inte vill att någon ska veta. Man får även träffa Dumbledores bror.

Alla rollerna spelas väldigt bra och det är många trollkarlsdueller som är häftiga.

Filmen var lite för lång enligt mig men jag det beror också på att jag har ADD och svårt att koncentrera mig länge och ibland tryter mitt tålamod också. Har man sett de andra två filmerna så är detta ett måste att se.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #funktionsnedsättning #filmrecension #bestofnouw

Corky style

Gillar