Långfredag, bio och The guardian

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har dagen varit bra. Har lyssnat lite på ljudboken Det flammande korset av Diana Gabaldon. Vid tolv tiden tog jag bussen till uppsala. Vid 13.15 började filmen jag såg på bio. Det var Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter jag såg. Recension kommer imorgon.

Annars så åt vi potatisgratäng och rostbiff till middag. De andra satt och väntade på mig då jag kom från bion. Efter det så har jag kollat på filmen The guardian på disneyplus.

Handling:

En åldrande handledare i ett kustbevakningsprogram för räddningssimmare förvandlar en arrogant rekryt med ett struligt förflutet till sin skyddsling och tar honom på uppdrag till Berings hav.

En gammal favorit som jag såg på gymnasiet första gången. Den är gripande film med mycket häftiga scener. En film man bör se om man gillar filmer som handlar om riktiga yrken. En film där Kevin Costner och Ashton Kutcher spelar de största rollerna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 svar på ”Långfredag, bio och The guardian

  1. Det är en mysig film, vi hyrde den för ett tag sedan. Men å vad gott med potatisgratäng, så himla sugen på det ju. Kanske det blir här i morgon för idag blir det påskmiddag för hela slanten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *