Torsdag, Det flammande korset och Fantastiska vidunder: grindelwalds brott

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man lyssnat på ljudboken Det flammande korset av Diana Gabaldon. Annars har jag varit iväg till Ica för att handla lite snabbt. Fick lite motion också. Har varit försiktigt då det gäller motion för att jag nyss varit sjuk och haft ont i kroppen efter det.

Ikväll har jag kollat på Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott som jag köpt på sfanytime.

Handling:

Grindelwald har lyckats undkomma arresten. Han börjar samla anhängare, men döljer sin egentliga agenda: att uppfostra renblodiga trollkarlar till att styra över alla icke-magiska varelser. I ett försök att hindra Grindelwalds planer, tar Albus Dumbledore hjälp av sin tidigare elev Newt Scamander, som inte anar vilka faror som väntar.

En väldigt bra uppföljare på första filmen. Man får se Jude law som spelar Albus Dumbledore. Har man sett den första filmen men inte denna så bör man se denna också. Jag har sett första och denna film igen då jag ska se tredje filmen på bio imorgon.

Imorgon ska jag på bio och den börjar redan 13.15 så är tvungen att åka in till stan vid tolv tiden. Ska bli roligt att äntligen se filmen då jag var sjuk när den hade premiär. Tur att jag inte hade köpt en biljett.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Torsdag, Det flammande korset och Fantastiska vidunder: grindelwalds brott”

  1. Skönt ändå att komma igång lite försiktigt med motionen. Klokt att ta det lugnt efter sjukdomen. Mysigt med bio, hoppas att filmen är bra. Jag har inte sett den här filmen som du berättar om. Känns som något åt Harry Potter-hållet?

  2. Åh så kul! Jag vill se den senaste men ska nog vänta, känns som det går rätt fort ändå att kunna se filmer när allt går på någon streamingtjänst rätt fort.

  3. Alltid kul med bio. Får se om jag kan övertala min man att se den. Så längesen vi såg någon film på bio. Den är jag lite sugen på faktiskt.

  4. Så länge man inte blir andfådd snabbt. Så är det bra med frisk luft när man är sjuk & håller på att bli frisk 😊.

    Det ska bli väldigt kul & läsa vad du tyckte om bio filmen 😀

    Glad Påsk 🐣🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *