Onsdag, Fast and the furious 9 och ännu mer film

Hallå där!

Hur har er onsdag varit såhär långt?

Här har man smakat den nya monster energidryck zero med ananas smak. Den var helt okej men inte något som var jättegott. Jag kommer hålla mig till min vita zero monster. Har kollat på avsnitt sex av Outlander säsong sex. Nu kommer inte något nytt avsnitt förrän 25 april.

Har också kollat på Fast and the furoius 9 som jag hyrde på sfanytime. Jag tyckte den var bättre nu än då jag såg den på bion men det kan ju också vara att jag kunde pausa om jag var tvungen att gå ifrån.

Snart ska jag gå ner till basen för att käka middag. Ikväll blir det att se filmen Fantastiska vidunder och var man hittar dem då jag ska se tredje filmen på fredag.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Onsdag, Fast and the furious 9 och ännu mer film”

  1. Min onsdag har varit super lugn. Scrollat på mobilen, plockat ur diskmaskinen & kollat youtube. Hoppas sambon vill hämta paket som jag har beställt. Sen göra mat.

    Jag har börjat på 6:te avsnittet på Outlander. Men inte sett hela. Men ska. Oj! Får vänta i 2 v nu då! 😧till avsnitt 7.

    Det är bra att se filmen innan man ska se nästa på bio. Hoppas att du tycker att den nya är bra. Jag vill med se den.

    Ha det så bra! 🌷

  2. Vi kör lite Beck maraton just nu, så kul att se dem igen och vissa minns jag verkligen inte. Men fast and the furios är riktigt bra, mannen här gillar dem verkligen så vi har sett dem massa gånger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *