Söndag, frapino i solen och Jungle Cruise

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har man varit in en sväng till Uppsala. Där var jag in på espresso house där jag drack en frapino cofee caramell laktosfri. Det var så gott och perfekt i detta ljuvliga vädret. Efter jag kom hem så fick jag hjälp av en personal på boendet att städa lägenheten. Så nu har jag en städad lägenhet.

Ikväll har jag kollat på filmen Jungle Cruise på disneyplus.

Handling:

Den djärva upptäcktsresande Dr. Lily Houghton reser från London till Amazonas djungel. Hon är fast besluten att hitta ett urgammalt träd med helande förmågor som kan komma att förändra läkarvetenskapen för all framtid. Lily anlitar skepparen Frank Wolff och hans båt La Quila för att guida henne längs Amazonfloden. I den frodiga regnskogen döljer sig många faror och övernaturliga krafter och snart står inte bara deras eget öde på spel utan hela mänsklighetens.

En väldigt bra film med både Emily Blunt och Dwayne Johnson i de största rollerna. Två timmar med action och även en hel det humor. Ett måste om man gillar äventyrs filmer. Finns att se på disneyplus.

Imorgon är det ny vecka men är ledig då det är annandag påsk. Ska däremot hem till min bästa vän och träffa henne. Det var ett tag sen jag träffade henne då jag har varit borta från radion i ca 14 dagar då jag varit sjuk.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskhälsa

0 reaktioner till “Söndag, frapino i solen och Jungle Cruise”

  1. Skönt med nystädat sånt där man verkligen vill ha gjort. Jag borde verkligen ta mig tiden att se den där filmen.

  2. En frapino i solen är väl underbart. Vi har haft så fint väder under påsken och det gör helt klart något med oss. Vad trevligt att få träffa din kompis, klart man saknar någon man inte träffat på ett tag.

  3. Skönt att fått lgh städat och rent och fräscht. Samt mys att kikafilm, det hör ju också ledighet till att man kopplar av. Tror inte jag sett den filmen

  4. Skönt att komma hemifrån lite. Vad bra att du fick hjälp med att städa lägenheten 👍. Jag tror att jag har sett den filmen.

    Skönt att börja veckan med ledig dag. Kul att träffa din vän 😀.

    Ha det så bra! 🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *