Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Fredag, kebabtallrik och filmen Midway

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man kollat de sista avsnitten av Outlander säsong fem så imorgon ska jag börja se säsong sex. Första avsnittet är tydligen 90 minuter. Har velat kolla klart om på säsong fem innan jag börjar på säsong sex.

Har också varit till Gottsunda och handlat. När jag åkte bussen så lyssnade jag på trummornas dån av Diana Gabaldon så nu har jag "bara" runt tre timmar kvar på den ljudboken. Idag valde jag att beställa middag via foodora och det fick bli en kebabtallrik då jag hade ett presentkort på foodora. Det var så gott!

Medan jag åt middagen så kollade jag på filmen Midway som jag hyrde på sfanytime.

Handling:

Den episka och sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de över den japanska flottan vid slaget om Midway, en av de mest anmärkningsvärda striderna som svängde de allierade mot seger i Stilla havet under andra världskriget.

Denna film såg jag redan när den kom på bio. Minns att denna såg jag tillsammans med en personal. Denna film är regisserad av Roland Emmerich, han gjorde Independence day. Det är en film man inte bör missa om man gillar filmer som bygger på verkliga händelser som tex Pearl Harbor.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar

Instagram