Torsdag, äntligen helg och Daylight

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Själv var man på radion. Skrev manus men gick ingen promenad då jag kände att jag behövde vila. Efter radion så var jag in på coop för att köpa två monster energidryck. Efter att jag kommit hem har jag hunnit kolla på ett program med en annan boende, äta middag på basen och duscha.

Ikväll har jag kollat på filmen Daylight som jag hyrde på sfanytime.

Handling:

En bil kör in i en lastbil fylld med giftigt avfall.sdLastbilen exploderar, och båda utgångarna till Holland-tunneln mellan New York och New Jersey blir blockerade. Det är Kit Latura (Sylvester Stallone), den sparkade ex-chefen för stadens räddningstjänst, som får uppdraget att få ut de överlevande. Men hinner han? De överlevande har precis tre timmar på sig nere i tunneln. Antigen tar syret slut. Eller så kommer Hudson-floden in…

Detta är en klassiker med Sylvester Stallone som man bara inte får missa. Den har några år på nacken då den kom ut 1996 alltså samma år som första independence day kom ut. En film späckad med action och väldigt mycket spänning.

Imorgon är det fredag och då är jag ledig. Vilket är skönt och jag ska till Gottsunda för att handla. Ska försöka handla så jag inte behöver åka dit i helgen. Annars har jag inget planerat så vi får se vad som händer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 svar på ”Torsdag, äntligen helg och Daylight

  1. Låter som en bra dag. Kul att ni umgås på boendet. Är det vanligt att umgås? Eller är det mest så att det bara blir? Hur funkar det att bo som du gör? 🙂

  2. Det är viktigt att lyssna på kroppen, Vill kroppen vila ska den få vila. 😊 Tror inte jag sett filmen även om jag tycker att handlingen är bekant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *