Tisdag, i hundra knyck och promenad

Hallå där!

Här har man varit på radion. Skrivit manus och gått en promenad. Däremot har jag varit upp i varv i huvudet. Vet inte hur jag ska förklara det. Känns som jag inte kan riktigt kan komma ner i varv. Känns som allt går i expressfart i huvudet. Hoppas det är något tillfälligt och att det ger med sig till imorgon.

Hoppas ni också har kunnat njuta av det härliga vädret. Hoppas det fortsätter såhär och att man snart kan gå ut i skogen där hemma.

Kom ihåg att ta vara på livet medan ni lever. Däremot så är jag dålig på det ibland men det händer väl alla någon gång.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #add

0 svar på ”Tisdag, i hundra knyck och promenad

  1. Låter som det är mycket för dig just nu. Kanske behöver du lite lugn ett tag? Håller helt med dig gällande vädret hoppas det är rätt tid på året ni 🥰

  2. Det där med att vara uppe i varv i huvudet kan jag verkligen relatera till så känner jag ofta speciellt på jobbet eller på kvällarna hemma, på jobbet för att allt går i hastande fart och man knappt hinner med och skall vara överallt och sen hemma har jag svårt att smälta dagen. Hoppas det ger med sig för dig

  3. Jag hade så för ett tag sen. Då fick jag ta hjälp av andningsövningar för att det skulle lugna sig för mig. Kan va något att prova kanske 🙂.

    Jag njuter av vädret varje dag det är soligt vår väder ☀️🌿😊.

    Jag tänkte på det jag med. Att gå i skogen. Men jag tror det är blött & isigt än så länge.

    Hoppas att du har en fin dag! 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *