Måndag, ny vecka och The hunger games: catching fire

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit på radion. Har kollat på en dokumentär och skrivit manus. Har också gått en promenad. Efter promenaden blev det lite fika. Så det blev en bit kladdkaka med lite glass och jordgubbar. Efter radion så var jag in på pressbyrån och handlade lite innan jag åkte hem.

Ikväll har jag kollat på filmen The hunger games: Catching fire på sfanytime

Handling:

Katniss trodde att en vinst i Hungerspelen var lika med framgång, lycka och berömmelse, men istället skulle det bara leda till fruktan. Huvudstaden är inte nöjd med henne. Hennes prestationer på arenan har gjutit mod i rebellstyrkorna – och i takt med att upproret växer sig starkare, ökar också riskerna för Katniss och de hon älskar – inklusive Gale och Peeta som slåss om hennes gunst. Varje val hon gör får ödesdigra konsekvenser. Och det är då huvudstaden blottar sin slutgiltiga fälla.

En väldigt bra uppföljare av The hunger games. Den är lite lång men bra och blir aldrig tråkig. Denna film är baserad på boken The hunger games: catching fire eller som boken heter på svenska Fatta eld.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Måndag, ny vecka och The hunger games: catching fire”

  1. Men så härligt med promenad och sedan käka kladdkaka, Jag gillar Hungerames, brutala filmer men tycker Jennifer Lawrence är grym i rollen som Katniss tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *