Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Fredag, ledig dag och Snakes on a plane

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra?

Här har man varit ledig idag. Har varit in till Uppsala för att bland annat gå in på hemmakväll. Där köpte jag lite lösgodis. Innan jag åkte hem så var jag in på hemköp för att handla det jag behövde. Bland annat min saft jag dricker Zeroh. Den får mig att få i mig vatten för som jag annars inte hade fått i mig. Plus att min mage blir galen om jag inte dricker tillräckligt med saft och ibland slutar det med att jag får ta laxermedel för att jag ska få fart på min mage igen. Däremot händer det inte alls lika ofta nu som det gjorde förut.

Nu ikväll har jag kollat på filmen Snakes on a plane som jag köpt på sfanytime.

Handling:

Tonåringen Sean Jones blir ögonvittne till mordet på en åklagare och har möjlighet att sätta stopp för ett kriminellt imperium. FBI-agenten Neville Flynn får uppdraget att transportera Sean i ett vanligt passagerarflygplan till Los Angeles. Katastrofen är ett faktum när en lönnmördare släpper lös hundratals giftormar på planet i syfte att eliminera vittnet.

Favoritcitat:

I HAVE HAD IT WITH THESE MOTHERFUCKING SNAKES ON THIS MOTHERFUCKING PLANE!

En gammal favorit med Samuel L. Jackson i en av de största rollerna i filmen. En självklar film att se om man gillar action med en del ormar.

Så det var min dag. Vad har ni gjort?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Corky style

Gillar

Instagram