Torsdag, promenad och the Prodigy

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit på radion. Har kollat på en serie som jag ska skriva manus om. Kom också ut på en promenad. När jag åkte hem så började det regna. Däremot slutade det lika fort som det började. Annars har jag inte gjort något speciellt.

På kvällen har jag kollat på filmen The prodigy som jag köpt på sfanytime.

Handling:

Sarah är oroad över sin son Miles skrämmande beteende och tror att en ond och övernaturlig kraft har tagit över honom. Sarah måste välja mellan en mammas instinkt att skydda sitt barn till varje pris och det desperata behovet att undersöka vad, eller vem, som orsakar hans onda svängningar. Tittarna följer med på en otäck åktur där linjen mellan det verkliga och overkliga blir kusligt suddig…

En riktigt bra skräckfilm som jag redan såg när den kom på bio 2019. En skräckfilm man bör se om man gillar insidious eller liknande filmer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *