Trummornas dån – Recension

Trummornas dån av Diana Gabaldon

Handling:

Det förflutna kallar åter

Sedan de hamnat i de amerikanska kolonierna ställs Claire och Jamie inför ett svårt val. Ska de återvända till Skottland där svält och fattigdom väntar, eller börja ett nytt liv i Nya världen, trots Claires vetskap om vad som kommer att ske?
Med obändig tro på sin egen överlevnadsförmåga beslutar de sig för att slå sig ner någonstans i North Carolinas bördiga floddalar. Förhoppningen om ett liv i fred grusas dock snart och deras existens hotas från olika håll. Förvissningen om att deras dotter Brianna är i säkerhet på andra sidan av en farlig framtid blir den trygghet de har att hålla fast vid.
Så inträffar något de aldrig kunnat ana Brianna följer sin mor in i det förgångna. För Brianna är det livsviktigt att finna modern och den far hon aldrig träffat för att rädda dem båda från en framtid som bara hon kan se.

Jag har lyssnat på boken på Bookbeat

Detta är fjärde boken i Outlander serien. Den är spännande från början till slut och man får lära känna claire och Jamies dotter Brianna lite mer. En bok som innehåller mycket historia och även fantasy. Ett måste att lyssna eller läsa om man har läst eller lyssnat på de tre första böckerna i outlander serien. Har börjat lyssnat på den femte boken Det flammande korset.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #ljudbokiöronen

0 reaktioner till “Trummornas dån – Recension”

  1. Du hinner igenom många av böckerna hör jag. Så kul. D3t verkar ju vara en rejält stor serie också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *