Fredag, ledig dag och Snakes on a plane

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra?

Här har man varit ledig idag. Har varit in till Uppsala för att bland annat gå in på hemmakväll. Där köpte jag lite lösgodis. Innan jag åkte hem så var jag in på hemköp för att handla det jag behövde. Bland annat min saft jag dricker Zeroh. Den får mig att få i mig vatten för som jag annars inte hade fått i mig. Plus att min mage blir galen om jag inte dricker tillräckligt med saft och ibland slutar det med att jag får ta laxermedel för att jag ska få fart på min mage igen. Däremot händer det inte alls lika ofta nu som det gjorde förut.

Nu ikväll har jag kollat på filmen Snakes on a plane som jag köpt på sfanytime.

Handling:

Tonåringen Sean Jones blir ögonvittne till mordet på en åklagare och har möjlighet att sätta stopp för ett kriminellt imperium. FBI-agenten Neville Flynn får uppdraget att transportera Sean i ett vanligt passagerarflygplan till Los Angeles. Katastrofen är ett faktum när en lönnmördare släpper lös hundratals giftormar på planet i syfte att eliminera vittnet.

Favoritcitat:

I HAVE HAD IT WITH THESE MOTHERFUCKING SNAKES ON THIS MOTHERFUCKING PLANE!

En gammal favorit med Samuel L. Jackson i en av de största rollerna i filmen. En självklar film att se om man gillar action med en del ormar.

Så det var min dag. Vad har ni gjort?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Fredag, ledig dag och Snakes on a plane”

  1. Skönt med en ledig fredag, jag la faktiskt in en torsdag (skärtorsdag) och fredagen efter helt ledig och det ser jag fram emot redan då allt alltid går i 120 knyck annars. Viktigt att ha koll på magen, jag kan inte äta kött då min mage inte fixar matsmältningen då, så trist men ibland fuskar jag 😇 (men jag är opererad och är säker att det hela beror på det) men det har sån betydelse på både vad man äter och mängden vätska då tycker du gör helt rätt i det

  2. Den filmen såg mina barn då dom var i tonåren. Jag skulle inte våga. Ingen ledig fredag här inte utan jobbhelg som gäller.

  3. Fy då för att ha det så där med magen. Förstår att det inte är speciellt kul alls verkligen. Låter tufft måste jag säga. Godis lät gott dock.

  4. Du kan ha i citron som ger smak i vattnet. Eller så finns det en tablett som åxå ger smak i vattnet. Jag tror inte det beror på att du måste ha i dig saft. För att din mage ska funka. Utan mängden vätska tror jag. Testa.

    Har inte sett den filmen.

    Ha en bra dag! 🌼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *