Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Fredag och äntligen helg

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Här har jag varit till Uppsala och tagit sprutan nummer tre mot covid. Sen har jag varit och handlat i Gottsunda så jag klarar mig i helgen. Det vart ingen promenad idag då det har typ regnat hela dagen känns det som plus att det är så blött då all snö har smält.

Har idag lyssnat ut ljudboken Slända i bärnsten av diana Gabaldon så tänker skriva en recension imorgon. Ikväll har man kollat på två filmer. Skräckfilmerna Countdown och Malignant.

Imorgon ska jag städa lägenheten med personal då det behövs. Däremot går det rätt fort då man är flera som hjälps åt. Annars ska jag ta det lugnt och kanske ut på en promenad om vädret tillåter.

Hittade förresten världs snyggaste presentpapper idag på Ica då jag behövde köpa för att jag hade en present att slå in. Jag måste förövrigt vara sämst på att slå in presenter då det tog ett tag innan jag lyckades. Ska skicka den på måndag då jag är tvungen att åka till Gottsunda för att lämna in den då den går inte i en gul postlåda.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar

Instagram