Fredag och äntligen helg

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Här har jag varit till Uppsala och tagit sprutan nummer tre mot covid. Sen har jag varit och handlat i Gottsunda så jag klarar mig i helgen. Det vart ingen promenad idag då det har typ regnat hela dagen känns det som plus att det är så blött då all snö har smält.

Har idag lyssnat ut ljudboken Slända i bärnsten av diana Gabaldon så tänker skriva en recension imorgon. Ikväll har man kollat på två filmer. Skräckfilmerna Countdown och Malignant.

Imorgon ska jag städa lägenheten med personal då det behövs. Däremot går det rätt fort då man är flera som hjälps åt. Annars ska jag ta det lugnt och kanske ut på en promenad om vädret tillåter.

Hittade förresten världs snyggaste presentpapper idag på Ica då jag behövde köpa för att jag hade en present att slå in. Jag måste förövrigt vara sämst på att slå in presenter då det tog ett tag innan jag lyckades. Ska skicka den på måndag då jag är tvungen att åka till Gottsunda för att lämna in den då den går inte i en gul postlåda.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

14 reaktioner till “Fredag och äntligen helg”

  1. Ser framemot recensionen kring boken 😃 Sådana inlägg uppskattar jag 😃 Jag själv brukar tipsa på instagram, kanske man ska börja göra det på bloggen igen?

    Blev nyfiken på present pappret. 😃
    Hoppas du får en fin lördag!

  2. Då är vi två 😊 Kan inte heller slå in paket. Alltid roligt med fint papper tycker jag. Kan det vara samma vi skickade till tro? 😊

  3. Åh spännande där med sådant papper, jag är inte heller någon expert på att slå in 🤣. Ser i regel för hemskt ut, och ändå har jag någon konstig grej för mig att älska att titta på sådana videos där folk är typ experter på saken. 😅

  4. Men å vad kul med att slå in paket, jag älskar fina paket och fina papper, du får visa vad det var för papper, kanske något som passar här i samlingen med. Gott att handla så det räcker hela helgen, här skall de handlas idag för att ta med till 4 dagar i fjällen

  5. Åh! jag tänker nog mest att det är tanken bakom paketet som är viktigare än att det är ”perfekt” inslaget.. 😊 Och vad skönt att få hjälp med städningen, skulle jag med behöva ibland. En liten pepp på vägen sådär.

  6. vad bra att du får hjälp utav personal. det såg verklligen ut att du tittat på mkt. föredrar nästa n i nuläget hbo då man sett så mkt netflix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *