En vinst och ledig

Hejsan!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man jobbat hemifrån. Sett på en serie och gått en promenad. Sen har jag också varit in till Uppsala för att jag hade en grej att fixa. Har ikväll kollat på Schang-chi and the legend of the ten rings på disneyplus.

Förresten så skrev jag ju att jag vunnit i en tävling på instagram. Det var dessa på bilden jag vann. Det är primer från märket benefit. Den här primern är väldigt bra men också rätt dyr. Hela märket benefit är dyrt men det är samtidigt väldigt bra och är väldigt bra kvalité på deras produkter.

Imorgon är jag ledig och då ska jag handla och ska även ta min tredje dos vaccin. Annars har jag inte något planerat i helgen. Ska ta det lugnt och hoppas att det blir bra väder så man kan gå ut på promenader.

#nouwimfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #vinst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *