Onsdag och ett tips

Hello there!

Hoppas eran dag varit bra. Här har man jobbat hemifrån. Har kollat på en serie som jag ska skriva manus om sen. Har också varit ut på en promenad då det har varit kallt men underbart väder. Är glad att jag kan gå ut då jag inte fick covid som de andra på boendet.

Tänkte tipsa om en dokumentär jag såg för några dagar sen. Den heter White light, black rain : The destruction of Hiroshima and Nagasaki. Den handlar om de två atombomberna som släpptes över Hiroshima och Nagasaki. Jag har själv sett en del dokumentärer vid det här laget men denna kom med så mycket nytt att jag absolut skulle rekommendera den. Däremot så är det en del bilder som är väldigt starka att se. Man får bland annat se bilder på folk som överlevde men skadades svårt. Denna dokumentär finns på HBOmax.

Imorgon är det torsdag och då ska jag jobba hemifrån. Efter imorgon är det helg och det ska bli skönt. Så får se vad som händer i helgen då de man är den enda som får hitta på saker. Däremot så gör jag inget onödigt utan ska jag handla så handlar jag såg jag klarar mig minst ett par dagar.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Onsdag och ett tips”

  1. Ja det har varit kallt här med, men det är ju så himla vacker just nu, här har vi snö och kommer åka till ännu mer snö. Ljuvligt. Skönt att du klarat dig och kan gå ut, det där kan ju smitta så väldigt olika, skumt men ändå bra att alla inte smittas

  2. Åh det där måste jag kolla upp, just det med atombomberna som släpptes är något jag i många år känt mig intresserad av, just också för att vi vet så lite om hur detta kommer påverka världen.

  3. Skönt att ta en promenad i kyligt väder. Det känns att man har varit ute då kinderna är kalla & röda 😊.

    Gör du en recension av serien du tittar på??

    Kul med tips 😀 👍

    Ta hand om dig❣️🤗

  4. Det är en dokumentär som min sambo skulle gilla skarpt så den ska jag tipsa honom om minsann =D, tack för tipset. Det låter spännande också och intressant så även för mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *