Friday the 13th

Hey där!

Hoppas eran Friday the 13th varit bra.

Här har man varit ledig.

Har haft egen tid med en personal. Vi åkte till Uppsala och gick in på Hemmakväll där jag handlade lite lösgodis och dryck. Vi åkte till Svandammen och sen gick vi till Hemmakväll och sedan ner till centralen för att ta bussen hem igen. Så har nästan gått 4000 steg idag. Sen när vi hade kommit hem så vila vi en stund och sedan städade vi min lägenhet så nu är den städad. Städad lägenheten idag då jag ska på Gala imorgon och kommer förmodligen vara trött på Söndag. Sen så jobbar ingen personal som jag vill städa med på söndag.

Till middag åt jag Hamburgare med bröd och pommes. Det var gott och det var jag som hade önskat rätten. Jag hade sagt att jag ville att vi skulle grilla men tyvärr har vädret inte varit så stabilt så man kan grilla. Det får bli någon annan gång helt enkelt.

Ikväll har jag kollat på Friday the 13th som jag hyrde på sfanytime.

Handling:

1957 så drunknar en pojke som heter Jason vid Camp Crystal Lake. Efter ett år blir två ledare mördade av en okänd angripare. Efter att lägret stängs så öppnas det igen 1980. Ungdomar som ledare men det finns någon som inte vill se lägret öppnat igen.

En skräckfilm du inte vill missa. Ska säga att den jag såg av friday the 13th filmerna kom ut 2009 då det finns flera.

Imorgon ska jag på Gala så det blir en lång kväll. Kommer berätta mer och galan på söndag då jag inte kommer orka imorgon kväll.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende #bestofnouw

Corky style

Gillar