Radiofyris galan 2022

Efter nästan 2år sen den förra galan så kunde vi ha en gala utan restriktioner. Vi började vid 18tiden igår i lokalen där radion är. Vi började med att äta och vi hade valt pizza. Jag åt en hawaii. Vi drack läsk till och jag drack fanta zero. Nästan direkt började ena handledaren berätta motiveringen till priset för årets manus. Jag kände direkt när hon läste motiveringen att det var jag som skulle få det och det var för manuset jag skrev för chernobyl – 35 år sedan förra året. Jag blev lite paff när jag fick det första priset. Vi alla deltagare fick var sitt pris. Vi slutade vid nio tiden då jag gick från radion till centralstationen med en annnan tjej plus två killar. Kom hem vid tio tiden.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #funktionsnedsättning #dagligverksamhet #vardag #bestofnouw

0 reaktioner till “Radiofyris galan 2022”

  1. Åh Så himla kul för dig! Stort grattis! Vilken rolig sak att få vinna och att känna sig uppskattad av saker 😀. Gott med pizza också.

  2. Va kul att ni kunde få till en gala utan restriktioner nu 😊 Så himla roligt att du vann också, stort grattis till det! Måste känts jättekul att vinna & få fin motivering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *