Friday the 13th

Hey där!

Hoppas eran Friday the 13th varit bra.

Här har man varit ledig.

Har haft egen tid med en personal. Vi åkte till Uppsala och gick in på Hemmakväll där jag handlade lite lösgodis och dryck. Vi åkte till Svandammen och sen gick vi till Hemmakväll och sedan ner till centralen för att ta bussen hem igen. Så har nästan gått 4000 steg idag. Sen när vi hade kommit hem så vila vi en stund och sedan städade vi min lägenhet så nu är den städad. Städad lägenheten idag då jag ska på Gala imorgon och kommer förmodligen vara trött på Söndag. Sen så jobbar ingen personal som jag vill städa med på söndag.

Till middag åt jag Hamburgare med bröd och pommes. Det var gott och det var jag som hade önskat rätten. Jag hade sagt att jag ville att vi skulle grilla men tyvärr har vädret inte varit så stabilt så man kan grilla. Det får bli någon annan gång helt enkelt.

Ikväll har jag kollat på Friday the 13th som jag hyrde på sfanytime.

Handling:

1957 så drunknar en pojke som heter Jason vid Camp Crystal Lake. Efter ett år blir två ledare mördade av en okänd angripare. Efter att lägret stängs så öppnas det igen 1980. Ungdomar som ledare men det finns någon som inte vill se lägret öppnat igen.

En skräckfilm du inte vill missa. Ska säga att den jag såg av friday the 13th filmerna kom ut 2009 då det finns flera.

Imorgon ska jag på Gala så det blir en lång kväll. Kommer berätta mer och galan på söndag då jag inte kommer orka imorgon kväll.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende #bestofnouw

0 reaktioner till “Friday the 13th”

  1. Åh vad roligt med gala… Ja du får allt berätta sen. Vi är ju så väderberoende här uppe i norr, men hamburgare är gott oavsett.

  2. Låter som du haft en bra fredag, skönt också att få städat hemma inför helgen. Att avsluta dagen med en skräckis är ju alltid kul , det var länge sedan jag såg den. Hoppas du får en rolig dag på galan. Kram

  3. Har nog aldrig sett den filmen, halloween har jag sett men inte fredagen den 13:onde kanske borde göra det härligt att gå på hemmakväll tycker de har så mycket gott där.

  4. Trevligt att ta en promenad. Smart av dig att tänka så. Att du städa igår fredag istället för söndag. Då du troligtvis är trött & ingen personal som du vill städa med jobbar då på söndag.

    Trevligt att gå på gala 😊

    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *