Menthal health awarness month

Hallå där!

Idag har jag spelat in mitt nya program. Jag kan nu avslöja att det är ett program om Menthal health awarness month. Maj är månaden som man uppmärksammar psykisk ohälsa och följderna som det kan ha. I mitt program berättar jag lite mer och även saker som jag behövt uppleva. Nedanför kan ni lyssna på mitt program och dela det gärna om ni tycker det är bra så fler får möjlighet att lyssna på det.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #borderline #bestofnouw #eips

0 reaktioner till “Menthal health awarness month”

  1. Ska absolut lyssnas på… Okunskapen är så stor då det kommer till psykisk ohälsa, och fortfarande inte tillräckligt ”fint” att forska på… I alla fall inte då vi pratar om vardagliga saker som kan få oss rejält ur balans.

  2. Har du en egen podcast eller förstår jag rätt? Så himla kul isåfall! Får in och lyssna mer senare. Fint av dig att lyfta fram & prata om psykisk ohälsa, det är ju så viktigt

  3. Men vilket spännande ämne, känns också som ett som du verkligen kan tala om och vet saker kring. Ska lyssna lite senare idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *