Tisdag,brand i returcentral och dagens planer

Hallå där!

Idag är det tisdag och andra arbetsdagen denna vecka. Jag håller på med att skriva klart manus till mitt program som jag ska spela in imorgon.

Här i Uppsala började en returpapperscentral i boländerna börja brinna igår. Det var en stor brand med kraftig rökutveckling som följd. Det brinner fortfarande och jag har fått två sms av SOSalarm ett igår och ett idag att folk i området ska hålla sig inomhus men även att de som bor i närheten ska gå in stänga fönster,dörrar och ventilation. Det finns inga uppgifter att någon människa har skadats. Igår så var tågen till och från Uppsala inställda då det som brinner ligger närheten av tågspåren. Däremot så ska tågen gå som vanligt idag.

Efter jag slutat på radion ska jag åka till Willys i Gottsunda för att handla. De har nämligen samma erbjudande på zeroh som Ica hade förra veckan. Man kan köpa 2st zeroh flaskor till priset av 30kr+pant. Willys har inte att man bara kan köpa 1 per hushåll utan man kan köpa mer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #dagligverksamhet #bestofnouw

7 reaktioner till “Tisdag,brand i returcentral och dagens planer”

  1. Jag önskar ibland att man kunde samla på kuponger här i Sverige på samma sätt som i USA.. Där man till och med kan få pengar tillbaka om man bara tänker efter och använder kupongerna på rätt sätt…. 😉 Jag är ju en sucker för reapriser, men måste ofta tänka på ”behöver jag detta?”, ”skulle jag köpa det ändå?” osv.. :p

  2. Så bra med erbjudanden, försöker alltid passa på att handla till bättre priser, mat och dryck är ju så himla dyrt ändå. Obehagligt när det brinner så mycket och så längre verkligen, hoppas de fick koll på det tillslut i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *