Måndag och veckans planer

Hallå där!

Måndag och ny vecka.

Tänkte berätta lite om vad som händer och saker jag ska göra i veckan.

Ta en promenad per dag men kan vila någon dag om jag får ont någonstans i kroppen.

Måndag och tisdag ska jag skriva manus till det program jag ska spela in på onsdag. Manuset ska vara klart senast imorgon så en handledare kan läsa igenom det innan jag spelar in det.

På onsdag ska jag spela in ett program och borde kunna lägga ut det på samma dag.

På torsdag är att spåna idéer till ett ny program. Torsdag är sista arbetsdag för denna vecka.

På fredag har jag tid själv med en personal och jag har sagt att jag vill gå en promenad. Har bestämt middag och om det går ska vi grilla hamburgare på basen.

På lördag ska jag till radion för att vi ska ha radiofyris galan mellan ca18-21. Efter blir det att gå till centralen då 11an inte går så sent på en lördag så får ta en buss från centralen.

På söndag har jag inte planerat något men det blir nog att ta det lugnt så man samlar energi till nästa vecka. Det blir att städa lägenheten på söndag så man har den städad till veckan.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende #veckansplaner

0 reaktioner till “Måndag och veckans planer”

  1. Låter som en intensiv vecka ändå med något planerat alla dagar, men bra att ta en vilodag ändå – det behöver man. Låter spännande med gala det får du nästan berätta mer oM (om du inte gjort det såklart och jag missat det)

  2. Oj så spännande att spela in program! Vad är det för något program? 😊 Låter härligt med inplanerad promenad och grillning!

  3. Jag har egentid med personal en gång per vecka. En gång åkte vi till stan och gick in på pressbyrån och köpte varsin glass då jag ville det. Förra veckan så åkte jag och en personal till sävja för att hämta ut ett paket som jag hade fått dit.

  4. Jag vill också ta en promenad varje dag. Latmasken vinner dock ofta vad gäller just det. Konstigt det där hur jag kan motivera mig till att springa men inte ta promenader. Men igår funderade jag faktiskt på att gå någon gång ibland till jobbet. Får se hur det blir med den saken. Har du länkat någon gång till dina radioprogram? Vore roligt att få lyssna.

  5. Oj har lite fullt upp förstår jag, och vad roligt det låter att planera och spela in radioprogram, Trevligt också att ni ska ut och gå tillsammans

  6. Det är jättebra att ta promenader för man känner alltid efter att man har gjort något bra och kommit ut i friska luften 😊

  7. Låter som du har riktigt bra planer för denna veckan. Fullt upp men kul ändå. Rolig det där med att fixa programmen också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *