Söndag, promenad och Saw VII

Hallå där!

Hoppas eran söndag varit bra.

Här har man varit på en härlig promenad i skogen men glömde ta någon bild. Letade efter en punkt på hittaut men var tvungen att ge upp då jag inte hittade den. Annars har jag tillsammans med en personal städat lägenheten. Nu på kvällen har jag fått hjälp att byta mina sängkläder.

Har också lyssnat på ljudbok och har som sagt börjat på del 3 av den men den är ca 18 timmar lång. Så har en del att lyssna på. Kollade också på Supernaturals säsong elva.

Efter jag städat lägenheten så duschade jag och tvättade mitt hår. Till middag åt jag pasta och köttfärssås som personalen gjort. Det var gott och har det som matlåda till imorgon.

Ikväll har jag kollat på Saw VII som jag hyrde på sfanytime.

Handling:

En dödlig kamp utspelas kring Jigsaws brutala arv. En grupp som överlevt Jigsaws grymma lekar samlas och tar hjälp av självhjälpsgurun Bobby Dagen, även han en av Jigsaws tidigare offer. Bobby Dagen bär dock på en mörk hemlighet som kommer att framkalla en ny terrorvåg med fällor och lekar du inte trodde var möjliga.

En väldigt bra slut på Saw filmerna. Däremot är den rätt rå att se då en är tvungen att dra ut sina egna tänder med en vanlig tång. Ett måste att se om man gillar de andra filmerna i saw filmerna och inte sett denna.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Ska till radion och jobba på manus för det program jag ska spela in på onsdag.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *