Lördag, efter regn kommer solsken och Saw VI

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Jag måste har varit väldigt trött igår kväll för gick och la mig direkt efter att jag fått nattmedicinen. Det var inte kanske så underligt då jag den 5 och 6 maj vaknade vid åtta och sju på morgonen. Sov tydligen nästan 10 timmar i natt och det kunde jag ha se på appen för min träningsklocka jag vann. Den mäter hur många timmar jag sover och hur många timmar av de som det är djupsömn vs lättsömn. Jag har tydligen vaknat till en gång men det är inget jag har något minne av.

Idag så käkade jag en matlåda med panerad torsk och potatismos då rätten på basen var något som jag inte tycker om. Har också märkt att jag måste sluta med färdiga såser då min mage reagerar på dem. Antar det är laktos som min mage reagerar på så det får bli pulversåser hädanefter.

Hur har vädret varit hos er?

Här har det ösregnat på morgonen och förmiddagen och sen blivit sol så man kunde gå en promenad. Så har nästan kommit upp i 5000 steg och då var jag snabbis till Gottsunda.

Ikväll har jag kollat på Saw VI på viaplay.

Handling:

Jigsaw Killer är död och kriminalaren Hoffman fortsätter med Jigsaws ondskefulla och dödliga tortyrlekar. Ett nytt spel har börjat och denna gång fokuserar handlingen på sjukförsäkringstjänstemannen William Easton. Han måste gå igenom flera rum och försöka rädda sin personal men samtidigt bestämma vilka som får leva, eftersom alla inte kan räddas så måste några dö. Denna prövning är en referens till Williams jobb om att bestämma vilka som får leva och vilka som får dö.

En bra fortsättning på förra filmen. Innehåller en hel del blod, avskärda kroppsdelar mm. En film man inte bör se om man har lätt att få mardrömmar när man sett hemska saker. Däremot ett måste att se om man gillar de andra saw filmerna och inte sett denna ännu.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #filmnörd #vardagsliv

0 reaktioner till “Lördag, efter regn kommer solsken och Saw VI”

  1. Bra jobbat med stegen 👏🏻😊 Det var så kallt här igår så jag fick verkligen tvinga ut mig själv för att få ihop lite steg.. Jag brukar inte ha min klocka när jag sover för vill inte bli stressad över min sömn, men kanske borde testa bara för skojs skull någon gång för att de hur jag sover 😊

  2. Vad skönt att du fått så många timmars sömn. Kul att du vann en träningsklocka. Skulle också vilja ha en träningsklocka och ha lite koll på sömn, puls och så vidare. Härligt att du kom ut på en promenad och att det var sol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *