Fredag, paket och SAW V

Hallå där i värmen!

Idag vaknade jag vid sjutiden själv så det har varit en lång dag.

Idag har jag varit till Gottsunda för att handla. Glömde däremot handla energidryck så måste dit imorgon också. Hade ett erbjudande på Ica att jag kunde köpa 3 barebells bars för 49kr så gjorde det. Perfekt att ha på kvällen eller Var redan vid Gottsunda vid kvart i tio på förmiddagen.

Har också lyssnat klart på Del 2 av ljudboken Det flammande korset av Diana Gabaldon så har börjat lyssna på del 3 som är den sista delen av den boken.

Idag på eftermiddagen hade jag egen tid med en personal. Vi gick ner till Coop och tog bussen där till sävja. Jag var in på en liten livs butik och hämtade ut mitt paket från Sephora. Det innehöll en glowtonic från Pixi och en velvet Lip Perfector från Clarins. Dessa produkter har jag velat testa länge och nu slog jag till när jag skulle köpa något från Sephora.

Idag så åt vi Panerad torsk och potatismos till middag och det var så gott. Det var jag som önskade denna rätt.

Ikväll har jag kollat på Saw V på viaplay.

Handling:

Hoffman är den sista levande personen som kan föra vidare arvet efter Jigsaw. Men när hans hemlighet hotas tvingas han gå på jakt för att eliminera alla lösa trådar.

En väldigt bra fortsättning på saw filmerna. En brutal film som kan få en att att titta bort ibland. Däremot ett måste om man sett filmerna innan och inte sett denna.

Imorgon ska jag som sagt till Gottsunda för att handla energidryck plus lite till. Kommer också se Saw VI på kvällen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #hudvård #smink #serviceboende

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *