Torsdag, vita bönor och Saw IV

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har man varit på radion. Har skrivit manus och gått en promenad. När jag satt på bussen både till och från radion har jag lyssnat på ljudboken Det flammande korset av Diana Gabaldon. Så nu har jag bara ca 50 minuter kvar på del 2 av boken och sedan är det bara en del kvar. De har delat upp böckerna i 3 delar på bookbeat. Förra veckan när vissa hade problem med swedbank så hade jag inget problem men nu har tydligen samma fel uppstått och denna gång har jag drabbats. Hoppas det löser sig till imorgon.

Idag åt jag vita bönor, bacon och ägg till middag. Det var så gott att jag åt två portioner. Efter att ha ätit middag så har jag kollat på filmen Saw IV på viaplay.

Handling:

Mördaren Jigsaw är död men den som tror att hans illasinnade lekar ska sluta misstar sig. Frågan är vem som fortsätter när han är död. Allt börjar när jigsaw obduceras och de hittar ett litet band till en bandspelare i hans mage. Detta är en hemsk fortsättning på den den tredje filmen. Var beredd på tortyr och en hel del blod.

En bra fortsättning på trean och den är väldigt hemsk. Man ska ej se denna om man är känslig för blod. Denna ska ses efter man har sett de tre första filmerna innan.

Imorgon är det fredag och då är jag ledig. Jag ska ha egen tid med en personal. Då ska vi åka till Sävja och jag ska hämta ut ett paket som jag har att hämta ut. Annars har jag inget planerat men har tänkt se Saw V på kvällen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #influencer #svenskbloggare #funktionsnedsättning #serviceboende

0 reaktioner till “Torsdag, vita bönor och Saw IV”

 1. Oh, jag gillar saw-filmerna. Har sett allihop. 😊 Dock så brukar ingen jag känner vilja se på skräck, så jag kollar oftast ensam. Haha.

 2. Men så skönt med en ledig dag, skulle behövas här med helst. Men jobb i både morgon och på lördag (men då skall jag fota bröllop) så hoppas på en lugn söndag i alla fall. Började lyssna på min bok igår igen – hoppas komma igång med den

 3. Swedbank har verkligen haft sina problem. Lyssnar på en bok nu om hur tekniken strular så blir lite paranoid 😁 Man blir alltid lite orolig då det handlat om just pengar.

 4. Skönt med en promenad. Ett avbrott i jobbet är alltid skönt 🙂. Även om det är skönt att lyssna på bok. Så är det skönt att se ett slut på boken.

  Okej. Tråkigt 🙁. Ja, hoppas att det är löst idag. Inte drabbat mig något av gångerna.

  Jag gillar inte vita bönor. Men becon & ägg är gott.

  Skönt med ledig fredag & inte ha så mycket planerat 😊.

  Ha en fin helg! 🌷

 5. okej hoppas din söndag blir lugn. Ibland kan det vara svårt att hitta tiden att lyssna. Jag har tur att jag åker buss till radion och hem för då kan jag lyssna på ljudbok. Jag får bara se till att ha tillräckligt med batteri i mobilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *