Onsdag, indiemöte och Saw III

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra såhär långt.

Själv har man haft indiemöte. Har beslutat att vila idag då jag vaknade med lite ont i fötterna så det blir ingen promenad. Annars har man skrivit på det nya manuset.

Efter jag slutat så ska jag hem. Medan jag åker buss blir det att lyssna på ljudboken Det flammande korset av Diana Gabaldon. Innan filmen så blir det att äta middag med de andra boende men jag vet inte vad det är middag. Ikväll blir det att kolla på Saw III på viaplay.

Handling:

Mördaren Jigsaw har försvunnit. Samtidigt är en kvinnlig läkare lyckligt ovetande att hon är en bricka i jigsaws grymma spel. Tiden är en nyckel i spelet samtidigt som Jigsaw blir allt sämre pga cancern han har. Han har också en ny topptrimmad tortyrkammare.

Detta är tredje filmen av Saw filmerna och jag tycker denna är bra också. Däremot bör man se de två första saw filmerna innan man ser denna.

Imorgon är det torsdag och sista arbetsdagen denna vecka och sen är det helg för mig.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #seri

0 reaktioner till “Onsdag, indiemöte och Saw III”

  1. Bra att du har börjat på manuset. Det är bra att vila & röra på sig även om man har ont. Hoppas att middagen var god. Vad fick du för middag igår? Skönt att lyssna på bok på bussen 😊.

    Ha en fin dag! 🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *