Tisdag, handling och Saw II

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit på radion. Skrivit manus och gjort research för mitt nya program. Det kommer bli väldigt bra och det är om ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Var också ut på en promenad så det har blivit över 6000 steg idag. Efter jag slutat på radion åkte jag till Gottsunda centrum för att handla. Köpte det jag behövde.

Till middag åt jag kassler i ung med en sås och sedan ris till det. Blev verkligen så gott så förmodligen kommer jag ha det i matlåda till radion imorgon. Efter att jag ätit middag så gick jag upp till mig. Duschade och bytte om till andra kläder. Sen så kollade jag på filmen Saw II på viaplay.

Handling:

Jigsaw är tillbaka. När de tar honom så visar det sig att en av en polisernas son är försvunnen. Plötsligt ser polisen hans son på en dataskärm. Så hans son vaknar upp i ett hus någonstans med flera andra och de får veta att de måste hitta motgift till det gift de utsätts för för att överleva. De inser inte att alla andra utom polisens son har suttit i fängelse för något hans pappa satt ditt dom för fast de inte var skyldiga.

Denna film är mer rå än ettan. Denna innehåller tortyr och yes there will be blood. Skräckfilm som är en bra uppföljare till första Saw filmen.

Imorgon är det onsdag och då ska jag ha indiemöte med en av handledarna på radion. Sen vet jag inte om jag ska gå en promenad eller inte.

Har ikväll beställt handtvål och plackers på apoteket hjärtat. Bara tvålen spar jag minst 20kr på att köpa på webben istället för på apoteket. Dessutom gjorde jag köpet via cashbacker och plus att jag loggade in som medlem så jag får icabonus för mitt köp.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende #funktionshinder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *