Måndag och ny vecka

Hallå där!

Ny vecka och nya tag!

Är idag trött efter galan i lördags. Trodde jag skulle vara trött igår men det kom idag istället.

Har inga speciella planer denna vecka utan ska vara på radion måndag till torsdag. Ska sen ha egentid med en personal på fredag men har ej bestämt vad vi ska göra.

Idag ska jag till Gottsunda efter jag slutat på radion då jag ska hämta pollentabletter som jag beställt via internet. Måste in en sväng på willys också.

I veckan väntar jag också månadens glossybox som blir den sista för att jag har avslutat prenumerationen då jag känner att det är inte lönt. Väntar också på att en tub med min lermask ska komma för beställde den förra veckan tror jag det var.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #funktionsnedsättning #vardagsliv #vardag #serviceboende

0 reaktioner till “Måndag och ny vecka”

  1. Hoppas tröttheten går över , jobbigt när man går runt och är trött. Hoppas du kommer på något roligt du kan göra med personalen på fredag . Ha en fortsatt fin dag kram

  2. Känner mig också så himla trött idag! Skönt ändå att inte ha något speciellt inplanerat och så kul att vara med på radion 😊 Spännande med glossybox, jag prenumererade på dom tidigare men avslutade och glad för det då sanningen om produkterna kom fram.

  3. Har också haft glossybox till och från. Visst är det bra saker i den, men ibland får man för mycket. skåpen är fulla här hemma nu. Äter också tabletter mot pollen. Tur det finns.

  4. Förstår precis detta med glossybox. Jag har varit medlem i perioder men tycker ofta man får saker man aldrig använder också? Inte för att jag är emot glossybox eller så men blir dyrt i längden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *