Onsdag, indiemöte och film

Hallå där!

Hoppas eran onsdag har varit bra såhär långt.

Här har man varit på radion. Haft indiemöte med en handledare och skrivit manus. Jag har inte gått någon promenad då jag har ont i ett av mina ben. Bättre att ta det säkra före det osäkra. Det gäller att lyssna på kroppen.

Har nyss pratat med en där jag går hos tandläkare hos och lyckats boka en tid för undersökning i september. De verkar ha svårt att fatta att jag endast kan på fredagar. För jag jobbar på min dagliga verksamhet de andra dagarna.

Idag ska jag åka direkt hem efter radion. Hemma ska jag duscha och tvätta håret. Tvättar håret två gånger per vecka då mitt hår behöver det. Samtidigt är det inte bra att tvätta håret för mycket. Hur ofta tvättar du ditt hår?

Ikväll ska jag kolla på Maze runner: the death cure som är sista filmen i maze runner serien.

Däremot har jag tänkt skriva ett inlägg om alla tre maze runner filmerna imorgon.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende #bestofnouw #svenskbloggare

10 reaktioner till “Onsdag, indiemöte och film”

  1. Kroppen är det ända man ska lyssna noga på & lita på. Drygt att tandläkaren inte fatta att du bara kan fredagar. Men du kan ju eftermiddagarna efter daglig verksamheten?

    Okej. Skönt att duscha. Jag duschar håret 3 ggr i veckan. Då jag tränar. Skulle kunna dra ner till 2. Men det är som det är.

    Jag tror jag har sett dem filmerna.

    Ha en fin torsdag! 🌸

  2. Oj så sen tid du fick. Sen så dåligt att de inte fattar att du inte kan alla dagar. Upplever att det ofta är så där med vården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *