Höstglöd eller våreld

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Det har min varit. Har jobbat hemifrån och gått en promenad. Då tog jag en chaeckpoint på hittaut uppsala. Så har kommit upp i mina 5000 steg men insåg det inte kanske inte var smart att gå i mina svarta jeans då det var ca 24 grader och soligt. Skogen var svalare men ändå var det varmt. Jag tog dock bussen tillbaka sista biten hem då jag redan då så trött i kroppen.

Ikväll har jag kollat på filmen The day after tomorrow. Det är en gammal favorit för mig då den är från 2004 alltså året jag började gymnasiet.

Annars har vi haft lite åska både igår och idag. Men annars är vädret bra då det inte är så varmt på nätterna för kan sova med mitt kedjetäcke utan varken behöva ha öppet fönster eller fläkt på.

Tidigare idag fick jag en överraskning då jag fick en blomma av en ny vikarie här på boendet. Blomman ser ni på bilden ovan. Dess namn är Höstglöd och ska inte ha så mycket vatten. Har fått veta detta av morsan.

Imorgon ska jag till Gottsunda för att handla på Ica. Får se om jag går dit eller om jag tar bussen. Det beror på hur min kropp mår och om jag kanske ska ta en vilodag. För i tisdags gick jag till Gottsunda, igår var jag till uppsala och gick en del där och idag har jag varit ute i skogen och gått. Men det beslutet tar jag imorgon.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Corky style

Gillar

Kommentarer

Twitter

Instagram