Happiness can be found in the smallest of things

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Idag har jag gjort en del. Jag började redan vid tio då jag åkte till Gottsunda för att handla på Ica. När jag varit dit så var jag hemma en stund för att sedan åka till stan. Där var jag in på Rituals och det slutade med att jag köpte ett gift set till mig själv och jag fick en duscholja på köpet då man får det när man fyller år när man gör nästa köp på Rituals.

Det är en mild body scrub,deep sleep pillow mist,dry oil for body and hair och en shower foaming shower gel. Ska prova pillow misten ikväll. När jag var i stan så kunde jag gå in på pressbyrån och hämta ut en gratis glass som jag fick via stepler app där man får poäng för varje 1000 steg du tar på en dag. En väldigt bra app men berättar mer om den imorgon hade jag tänkt.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Happiness can be found in the smallest of things”

  1. Låter som en bra fredag 🙂.

    Jag har varit inne & kollat på Rituals. Men tycker att det är lite dyrt där. Sen har jag mitt märke som jag kör på. Inte bra att blanda märken. Kan förvirra huden. Men Rituls är ett bra märke! Så bra att du fick en gratis duscholja 🙂.

    Så bra att du fick en gratis glass via din steg app 😃👍

    Hoppas att du har det bra! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *