Jag har kommit för långt för att bara ge upp

Hello där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Vid 11.40 hade jag tid hos gynekolog. Det gick bra och det var inget fel. Ska prova att byta sorten av minipiller jag tar.

Efter det var jag på stan då jag hade nästa möte vid 14.00. Morsan kom och gjorde mig sällskap. Både jag och doktorn tycker det går bra för mig nu och jag har någon stans att vända mig om jag börjar må dåligt. Det gjordes inga medicin ändringar då båda jag och han tycker det är bra att jag har den medicineringen jag har för att jag mår bra. Avslutade mötet med att han fråga om självmordstankar och det blev ett blankt nej plus att jag sa att jag känner att jag kommit för långt för att bara ge upp. Han tog min puls för tydligen vill de hålla koll på blodtryck och puls när man tar concerta. Tydligen hade jag haft hög puls sist men den var lite hög nu också men tydligen bättre än förra gången.

Efter så vart vi hämtade av C och åkte hem till mig. Där gjorde vi pasta med en väldigt god pastasås som jag fick i Smaxboxen Njutning. Jag fick hjälp av morsan med blommorna. Sen fick hon hjälpa mig att borsta ut mitt hår som blivit nästan för långt. Hon fick klippa bort en lite hår som hade trasslat sig så mycket att hon inte skulle få ut det. Jag ska gå och klippa mig då det var minst ett år sedan jag klippte mig.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #eips #bestofnouw

Corky style

Gillar

Kommentarer

Twitter

Instagram