To hot and Skyscraper

Hallå där!

Hur har era två senaste dagar varit?

Mina har vart varma med stora bokstäver. Idag har jag varit till Gottsunda och handlat. Det blev både Zeroh med ananas smak, vattenmelon, chips, tre energidrycker Monster och lite choklad. Chipsen vart ranch chips och även lättsaltade. Köpte lättsaltade chips för att det slog mig att när man svettas så förlorar man inte bara vätska utan även salt. Så kändes bra att köpa något med salt i eller rättare sagt på. Aldrig har lättsaltade chips smakat så gott.

Har ikväll kollat på filmen Skyscraper med Dwayne Johnson som är från 2018. Jag såg denna film på bio. Filmen handlar om Will Sawyer som är säkerhetskonsult. Han anlitas av en man som byggt en skyskrapa som är högre än någon byggnad förut varit. Will ska kolla så den är säker och att ägaren kan börja öppna de övre planen i byggnaden. En gammal fiende till ägaren lyckas på något sätt få ett plan att börja brinna och ser till att de övre planens brandskydd stängs av. Wills familj råkar befinna sig i byggnaden när den börja brinna och Will måste ta sig till dem på något sätt.

Ska han lyckas?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “To hot and Skyscraper”

  1. Men oj, nu blev jag sugen på chips och det har jag inte ätit på säkert ett år eller mer….jag tror att jag har sett skyscraper men kommer inte ihåg så mycket av den – jag är hopplös på att komma ihåg filmer jag sett….brukar minnas när jag ser dem på nytt på tv

  2. Håller med dig. Det är för varmt nu 😊 Men då är det ok att inte göra allt för mycket, och de ända kraven man har på sig är att dricka och ta det lugnt. Den filmen har jag inte sett, men lät väldigt spännande.

  3. Der där med salt är verkligen något att tänka till på. Jag är skitdålig på att då i mig salt, men egentligen ännu värre med vatten. Jag verkar sakna förmågan att känna törst.

  4. Ja att knapra lite chips är ju på i den bemärkelsen i värmen som varit, samt så mysigt att kika på en film och minnas tillbaka då mnan var och såg den på bio, ser man säkert sådant man ej såg då

  5. ja det var någon influenser som sa det där med salt. jag drivker bara massa vatten nu känns det som och det är så viktigt nu när de e så här varmt. härligt o gjort handlingen av mat

  6. Jag har också haft väldigt svårt att få i mig vatten men sedan jag upptäckte saften Zeroh som finns i olika smaker så har jag börjat få i mig vatten. Jag själv har väldigt svårt att känna hungerkänsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *