Veckans bästa

<— Min mest gillade bild på instagram denna vecka

Mitt mest lästa inlägg denna vecka:

http://corkystyle.se/jag-har-kommit-for-langt-for-att-bara-ge-37890880

Veckans mående: Bra och hade läkarsamtal i onsdags.

Bio besök: 0 st men ska på bio i veckan

Veckans låt: video nedan:

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggar #bestofnouw #filmnörd

0 svar på ”Veckans bästa

  1. Skäntligen att sammanfatta veckan och se hur den har varit. Det skapar tid för reflektion och ett sätt att se vad som egentligen har hänt. Inlägget med att inte ge upp gillade jag och så klart ska man fortsätta kriga även om det är kämpigt.

  2. Så roligt att se vad du får mest likes på och sådant glömmer jag alltid kolla likaså vilket inlägg som besökare läst mest på bloggen är roligt att se också =D, då ser man ju lite vad som drar på ens blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *