Blixtrar och dunder och bio biljett

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Har jobbat men haft svårt att koncentrera mig pga värmen. Har varit till Gottsunda för att handla. Tänkte först ta mina svarta jeans men som tur var så hittade ett par svarta tights som jag kunde ha. Fick också veta att i natt så åskade och blixtrade det en del i uppsala. Jag själv sov mig igenom det och det är jag glad för hatar åska och när det blixtrar. Sov mig igenom ett brandlarm här en gång som jag berättade om förut. Jag är ganska knockad av min sömnmedicin. Har också testat gå ner till 1 tablett istället för två men det fungerade inte alls.

Har idag också bokat en bio biljett till A quiet place part II imorgon. Tyckte den var så bra så vill se den igen. Är också medlem i några paneler på olika sidor så kunde få denna gratis.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd

0 reaktioner till “Blixtrar och dunder och bio biljett”

  1. Så skönt att du kunde sova dig igenom åskvädret som ni hade i natt. Vad roligt att du gillade den filmen så mycket bra så du vill se den igen. Alltid trevligt när man kan få gå på bio gratis

  2. Åh vad bra att du kunde sova trots ovädret. Själv vaknar jag lätt av sånt. Här har det bara regnat och varit kallt idag. Men förstår att du haft svårt att koncentrera dig pga värmen, så brukar jag också h ibland

  3. Jag har också svårt att koncentrera mig när det är varmt. Hjärnan o kroppen lägger av liksom. Skönt att sätta sig en förhoppningsvis sval biosalong.

  4. Skönt ändå att sova sig igenom ett åskväder, känns ganska lyxigt ändå får jag säga. Jag vaknade personligen, men så har jag inte sömntabletter heller. Att sova sig igenom ett brandlarm låter däremot inte så bra.

  5. Åskväder är något man kan ha blandade känslor för. Skönt att du kunde sova dig igenom det. Det är skönt att sova tungt, men blir du inte dåsig när du sovit så tungt?

    Värmen är skön tycker jag och visst blir man lute seg. Kul att gå på bio ❤

  6. va roligt o få gå på bio kgen det måste vart 2 år sen nu. oj det kan ju vara farligt o sova igenom ett brandlarm men bet hur de där medicinerna oxå kan påverka att man sover tungt .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *