Beautiful creatures – Det högsta priset, det största offret

Handlingen:
Sedan Ethan mötte den mystiska Lena med det mörka håret och de gröna ögonen har inget varit sig likt. En värld av magi och mystik har öppnat sig för honom, och det går inte att vända tillbaka. Tillsammans har de gått igenom enorma svårigheter och deras kärlek har överlevt allt. Ethan kan inte tänka sig ett liv utan Lena. Men de har påverkat den magiska balansen i världen en gång för mycket.

Oförklarliga och mystiska saker börjar hända i deras hemstad Gatlin. Även den magiska världen är starkt påverkad. Snart står det klart att det kommer krävas ett offer för att återställa balansen. Men vad – eller vem måste offras för att rädda Gatlin?

Boken var väldigt spännande och det är den tredje och sista boken i Serien Beautiful creatures. Det är en bokserie jag rekommendera om man gillar Fantasy och magi.

Jag har lyssnat på den på Bookbeat.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #boknörd #ljudbokiöronen

0 reaktioner till “Beautiful creatures – Det högsta priset, det största offret”

  1. Är det den som serien Shadow hunters är baserad på? Jag har aldrig läst boken, men har för mig att jag hört om den tidigare. Låter onekligen spännande att lyssna på i alla fall 😀.

  2. Jag har spanat på den bokserien och är väldigt sugen på att läsa. Den låter onekligen väldigt spännande och det är ju min stil också. Gillar fantasy. Jag vill dock ha den i bokvariant, har svårt att se mig själv lyssna på böcker samtidigt som det vore smart. Då kan jag transportcykla till jobbet och samtidigt läsa. Smidigt ju!

  3. Kul med bokserien som levererar och håller hela vägen. Denna har jag inte hört talas om innan. Jag läser däremot väldigt lite fantasy så det beror nog på det.

  4. Den här boken har jag inte hört om innan och jag är ju lite skeptisk mot övernaturligt då jag hellre vill se filmer som baserad på en sann story eller som återspeglar mer verkligheten. Härligt ändå att du tycker den är bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *