Ett failande kylskåp såhär lagomt till sommaren

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Har börjat lyssna på en ny ljubok och denna gång blev då också en fantasy serie. Eragon heter boken jag börjat lyssna på men skriver mer om den när jag lyssnat klart på den. Glömt att skriva tror jag att mitt kylskap är nog på väg och tacka för sig. Har det just nu på högsta för att mina varor där inne ska vara ordentligt kalla. Speciellt saften och mjölken. Men min kontaktperson skulle fel anmäla och sedan kommer någon förmodligen och kollar för att se om det behövs ett nytt kylskåp eller inte.

Idag har jag också varit till gottsunda för att handla inför helgen och att det är midsommarafton imorgon. Handlade läsk, chips och lite energidryck.

På kvällen har jag sett filmen The fast and the furious som jag köpte på Sfanytime. Annars har jag börjat kolla på Supernatural säsong 4.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Ett failande kylskåp såhär lagomt till sommaren”

 1. Ohh gött att shoppa lite till midsommar idag blir det nu ser jag på klockan. Samt hoppas att du får ett nytt kylskåp, låter som det får jobba hårt

 2. Det är aldrig roligt när kylskåpen börjar bli dåliga. Du lär nog få ett nytt om det behövs bytas ut. Så bra att du har handlat lite gott till dig, läsk och chips är alltid gott 😊 jag hoppas att du får en fin midsommarafton

 3. Åh sånt där med kylskåp är aldrig kul! Varit med o att hela mitt slutade ha någon kyla. Fick dock någon reserv som kylskåp under några dagar. Hoppas verkligen de kan åtgärda saken fort åt dig. Skönt med lite tv och filmkväll.

 4. Trist med kylskåpet, hoppas det är enkelt fixat eller att du får ett nytt snabbt. Filmkväll och Fast and Furious är aldrig fel. Hoppas du får en fin midsommarafton ❤

 5. Min dag har bara börjat men hittills har den varit bra. Ätit frukost och bloggat lite. Eragon har jag inte läst, kanske blir framöver. Vill gärna sen läsa vad du tyckte om den. Det låter verkligen som att du behöver en ny kyl. Skönt när man enkelt kan felanmäla och inte behöva lägga ut pengarna själv.

 6. Är det filmen Eragon?? & boken som du läser nu.

  Det är så typiskt att något händer när det är stor helg. Hoppas att det inte är något fel på ditt kylskåp 🙏🏻.

  Mysigt att se film 😊

  Trevlig midsommar💐🍓🌿☀️🇸🇪😃

 7. Ja filmen Eragon är baserad på den bok jag lyssnar på nu. Exakt så jag kan bara hoppas på att efter helgen är de snabba så inte mitt kylskåp slutar fungera helt innan de gör något.

 8. när du skrev eragin så tånkte jag på sagsn om ringen … hehe härligt med ljudbok borde ta upp det igen o få annat på tankarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *