I´m crazy and Air force one

Hejsan!

Hoppas er midsommarafton varit bra.

Min har varit varit helt okej. Men hoppas verkligen att jag kan sova i natt men befarar det kommer bli svårt för att jag har druckit 3 energidrycker idag. Behöver jag tala om att jag har haft hjärtklappning. Kanske dags att ta tjuren vid hornen och försöka minska mitt intag av energidrycker då det kanske spårat lite out of control.

Har ikväll sett filmen Air force one.

Filmen handlar om att Harison Ford som spelar USA:s president reser med Air force one från ryssland. Ett par terrorister har tagit sig ombord genom att förklä sig som ett pressteam som ska intervjua presidenten. Ledaren för terroristerna spelas av Gary oldman. Ska terroristerna eller USA:s president vinna?

Filmen är en väldigt bra action film där Glenn Close is fierce som vicepresident.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd


0 svar på ”I´m crazy and Air force one

  1. Det är ju verkligen ett tecken på att sluta med energidrycker. Min kompis hon var ung men hjärtat stannade och idag finns hon inte med oss. Drick något bättre fina du eller minska på det. Kram

  2. Ja det låter som du behöver minska på det, för det är ju verkligen koffein och adrenalin idem. Hoppas ändå att du kan sova gott i natt, =D jag ska gå sova nu =S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *