Speed and skincare

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra även fast jag var trött när personalen väckte mig vid nio. Det vart sent igår natt då jag inte kunde sova pga druckit tre energidrycker. Idag har jag bara druckit en. Har gått en promenad så har kommit upp i mitt mål att gå minst 5000 steg idag.

På kvällen har jag kollat på filmen Speed.

Filmen handlar om en polis som spelas av Keanu Reeves som måste förhindra att en bomb på en stadsbuss exploderar då gärningsmannen vill ha pengar. En av passagerarna spelas av Sandra Bullock som får uppgift att köra bussen. Saken är den att bussen måste köras i minst 80km/h för att inte bomben ska detonera. Detta är en klassiker du inte får missa då den innehåller stunts och lite oväntad romantik.

Lite tidigare ikväll så la jag lermask i ansiktet och ska börja göra det en gång i veckan. Jag älskar känslan när man fått bort lermasken, huden känns så magisk efteråt.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd #hudvård

0 reaktioner till “Speed and skincare”

 1. Föstår att det blev svårt att sova efter så många energidrycker i kroppen. Dem filmen har jag sett, många år sedan nu men minns att den var väldigt spännande då.

 2. åh tänk ändå att få ha jobb där man få lön för o sova men vet att det så mkt mer än så. förstår att du va trött.

 3. Ja det där med energidrycker kan vara lurigt ibland. Jag har svårt för vissa då jag får svårt att sova efter bara en men vissa andra funkar utmärkt. Härligt med en lermask. Aldrig testat det faktiskt

 4. Trist att bli väckt tidigt när man somnat sent. Lurigt det där att dricka energidryck. Själv märker jag inte mycket av det, men tre skulle nog bli för mycket.

 5. Här blir man ju jämnt väckt tidigt även om man lägger sig sent, vilket är lite surt. Men skönt ändå att din dag varit bra. Den filmen kommer jag ihåg, den har jag sett, har för mig jag tyckte den var bra

 6. Min dag starta aktiv. Men nu är det lugnt.

  Lite ”lugnet före stormen” 😅.

  Nu kanske du inser att energi dryck är inte så bra att dricka. Eftersom du inte kan somna 🙂.

  Speed filmen/filmerna är bra. Sett dem flera gånger 😃. Huvudpersonen är inget fel att titta på 😁😉

  Så skönt med ansiktsmask. Det körde jag igår 😊. Försöker åxå en gång i veckan. Huden känns så len.

  Ta hand om dig❣️

 7. Ja jag vet men det är ju så gott alltså energidryck däremot så har jag inte druckit lika mycket de senaste dagarna. Man lär sig så länge man lever. Ja det ör action när det är som bäst. Eller hur men jag kn inte använda sheetmasker då jag har på tok för litet ansikte för sådana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *