Jag har kommit för långt för att bara ge upp

Hello där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Vid 11.40 hade jag tid hos gynekolog. Det gick bra och det var inget fel. Ska prova att byta sorten av minipiller jag tar.

Efter det var jag på stan då jag hade nästa möte vid 14.00. Morsan kom och gjorde mig sällskap. Både jag och doktorn tycker det går bra för mig nu och jag har någon stans att vända mig om jag börjar må dåligt. Det gjordes inga medicin ändringar då båda jag och han tycker det är bra att jag har den medicineringen jag har för att jag mår bra. Avslutade mötet med att han fråga om självmordstankar och det blev ett blankt nej plus att jag sa att jag känner att jag kommit för långt för att bara ge upp. Han tog min puls för tydligen vill de hålla koll på blodtryck och puls när man tar concerta. Tydligen hade jag haft hög puls sist men den var lite hög nu också men tydligen bättre än förra gången.

Efter så vart vi hämtade av C och åkte hem till mig. Där gjorde vi pasta med en väldigt god pastasås som jag fick i Smaxboxen Njutning. Jag fick hjälp av morsan med blommorna. Sen fick hon hjälpa mig att borsta ut mitt hår som blivit nästan för långt. Hon fick klippa bort en lite hår som hade trasslat sig så mycket att hon inte skulle få ut det. Jag ska gå och klippa mig då det var minst ett år sedan jag klippte mig.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #eips #bestofnouw

0 reaktioner till “Jag har kommit för långt för att bara ge upp”

 1. Skönt att du får stöd och hjälp. Trevligt att spendera tid med din mamma inför nästa mötet 😊 önskar dig en fortsatt fin torsdag!

 2. Jag har haft en riktigt bra dag med pyssel hemma och varit ute i solen och dömt fotboll. Skönt med ett bra möte med läkaren. Bra att du känner att du har stöd och att du har kommit en lång väg i ditt mående.

 3. Blir så glad att höra att du mår bättre nu. Bra kämpat för det är du som fixat det. Klippa sig är vardagslyx. Ska göra det på torsdag, så om en vecka. Nu känns det bara stort och frissigt igen.

 4. Så fint där att du kommit så långt att du inte längre känner att du vill ta ditt liv det är väldigt stort steg. Bra där att läkaren kollade saker med medicinens eventuellq biverkningar också.

 5. Skönt att du mår bättre och att inte ge upp är en drivkraft. Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet och därför behöver man kämpa på även om det känns jobbigt.

 6. Past aoch pastasås så gott och härligt att höra och starkt att höra att du kommit långt i ditt mående, stor styrka åt dig

 7. superbra att du har någon som kollar upp dej flr sånt dör med självmordstankar är inget o leka med. vet precis hur det är ich är glad att du insett att du kommit såpass lpngt nu ich det är inte värt o ge upp ❤️

 8. Skönt att det gick bra hos både gynekologen & hos läkare. Även om dessa inte är så trevliga att gå till. Men bra att ha koll 🙂.

  Mammor är ibland bra att ha 😊. Hjälper en med saker.

  Hoppas att du har en skön helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *