Let it snow

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Här har man lyssnat på Främlingen av Diana Gabaldon på bookbeat. Har kollat på två filmer idag. Den ena Malignant på förmiddagen och nu på kvällen Harry potter och den flammande bägaren. Annars har jag varit till Gottsunda för att handla. Har också tvättat en maskin med tvätt eftersom jag ska upp till hälsingland på onsdag.

Nu är det klart att jag åker 13.13 från uppsala centralstation och då är jag i Gävle ca 14.22. Där kommer morsan och hennes man hämta mig med deras bil. Ska bli roligt att fira jul där uppe och komma härifrån lite. Kommer dock lämna mina mediciner till morsan när jag är där för att hon vet vad jag gjort förut och det känns nog bäst för båda oss att hon har koll på medicinerna.

Här har det snöat så det ligger ett lager med pudersnö på backen. Hoppas det får vara kvar. Man vill ju att det ska vara snö på julafton. Har inte varit på promenad idag då det började snöa och att det kändes som bussen hem hade lite svårt att komma upp i backarna om den stannat vid en busshållplats i backen.

Är super trött så kommer nog somna rätt snabbt ikväll.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

Corky style

Gillar

Instagram