Tisdag och lite nervös

Hallå där!

Hoppas din dag varit bra.

Här har man varit till Hemmakväll och handlat lite lösgodis. Var också in på Cubus och köpt lite nya strumpor till imorgon då jag ska till morsan. Märkte nämligen att flera av mina strumpor så antingen finns det bara en kvar av paret eller har det eller nästan blivit hål i strumpan. Köpte ett 5 pack och de hade 30% på allt så fick strumporna för 69kr istället för 99kr.

Nu på kvällen har jag kollat på filmen The mummy, den som kom 2017.

Handling:

Den egyptiska drottningen Ahmanet väcks ur sin eviga vila för att hämnas på den värld som på ett orättvist sätt tog hennes liv. Med sig ur graven tar hon en ilska och ett hämndbegär som fått tryckkoka i en gravkammare i tusentals år. Mumien tar sig an den klassiska matinéfilmen med ett nytt grepp, och tar oss med på en resa från Mellanösterns svepande sanddyner till den underjordiska värld som gömmer sig under dagens London.

Filmen är en action film som innehåller en del häftiga specialeffekter. Jag själv tycker filmen är väldigt bra och den är spännande från början till slut. Lagom lång då den är 1 timmar och 50 minuter lång.

I dagens hus i min adventskalender från rituals var det en body cream från serien The rituals of Sakura.

Nu på kvällen skulle jag få mitt paket från rituals levererad av budbee men jag missade samtalet från budet och den hittade inte hit av någon anledning så nu får jag inte paketet förrän 30 december. Detta gjorde att jag fick som ångest att jag var tvungen att ta vid behovs medicin. Jag åker ju bort imorgon.

Har börjat packa inför imorgon. Har också kommit överens med min mor att medan jag är där ska jag försöka att inte dricka någon energidryck. Wish me luck det kan jag verkligen behöva.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *