Äntligen hos morsan

Ja nu sitter jag hemma hos morsan i söderhamn. Vid åtta minuter över tolv tog jag bussen till Uppsala centralstationen. Vid 13.13 gick upptåget till Gävle. När jag var i Gävle så hade jag 40 min innan bussen skulle gå. Så han gå på toa då jag behövde det. Egentligen skulle morsan och hennes man hämta mig med bil i gävle men morsan ringde och frågade om jag kunde ta med mig buss eller tåg till söderhamn. Insåg att det fick bli buss då första tåg inte skulle gå förrän 2 timmar efter jag kom till gävle. När jag klivit på bussen så och den hade kommit ut ur gävle så sa chauffören i högtalaren att det var stopp på E4:an så han var tvungen att åka den gamla E4:an. Tur att inte morsan och hennes man inte kom och hämtade mig för då hade vi hamnat i kön.

Efter jag kommit fram till morsan har jag ätit middag, kollat på nyheterna. Kollat på julkalendern som jag btw inte sett ett avsnitt av före idag. Sen kollade vi på Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott på tv3 och nu tittar vi på Indiana Jones de fördömdas tempel. Har heller inte sett Indiana Jones filmen förut.

Just ja jag pratade och smsade med min godeman idag och det slutade med att jag kallade honom gammal när han inte förstod vad ordet streama betyder. Vem vet inte det?

Nu ska jag strax ta sömnmedicin men har haft en så bra dag att jag kommer somna snabbt.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *