Torsdag och dan före julafton

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man delvis varit så trött att jag vid tolv gick och la mig i sängen och sov några timmar. Tror att det var min resa som tog ut sin rätt. Sen så har jag varit ute på promenad till Ica med morsan och hennes man. Så har gått över 5000 steg idag. På ica så handlade jag en 1.5L fanta raspeberry zero och fyra redbull. Däremot har morsan fått ta hand om de så jag inte dricker upp alla direkt.

Nu på kvällen har vi kollat på Indiana Jones och sista korståget på tv3. Det är en bra film som jag inte sett förut.

Imorgon är det Julafton och då kommer min morbror hit så vi ska fira jul tillsammans. Det blir Kalle ankas jul och mat efter. Sen på kvällen så blir det att se klassikern Tomten är far till alla barnen på tv4.

Vill önska er en god jul och ett gott nytt år!

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *