A little bit of everything

Hallå där!

Hoppas eran julafton och juldagen varit bra.

Här har jag varit hos morsan. Igår fick jag träffa min morbror och det var roligt. Vi åt julmat och såg på kalle anka. Kollade också på Kan du vissla Johanna innan vi åt risgrynsgröt innan morsan och hennes man skjutsa hem honom. På kvällen såg vi filmen Tomten är far till alla barnen som är en svensk klassiker.

Idag har jag gått två promenader för det blev ingen igår. Har kollat på Harry potter och de vises sten och sitter och kollar på Beck – Ett nytt liv på cmore. Den filmen släpptes idag.

Har idag fått förklara för morsan och hennes man att jag kan inte sitta och titta på film utan måste antingen ha datorn eller mobilen att sysselsätta mig med på grund av min ADD. Någon som känner igen sig?

Har idag även handlat lite på mellandagsrean online alltså. Det blev en ny blue-ray spelare i märket Sony på mediamarkt och sedan blev det en ny hoodie i färgen vinröd hos Cubus. Har en sådan i neonrosa som jag är hur nöjd som helst med. Sen blev det lite underkläder.

Imorgon har jag inget planerat men måste ner till Ica för att handla saften Zeroh då den är nästan slut. Sen ska vi också på kvällen äta varma mackor. Det är så länge sedan jag käkade det.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #ADD #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *