Söndag och Shutter Island

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Själv har man kollat på Supernatural säsong ett och varit ute på en promenad, vilket var härligt men det var kallare än jag trodde. Har också bytt sängkläder i sängen och då fick jag hjälp av en personal. Efter promenaden vart det en dusch och tvättade håret.

Ikväll har jag kollat på filmen Shutter Island. En gammal favorit hos mig.

Handling:

Kriminalkommissarie Teddy Daniels får i uppdrag att undersöka en patients försvinnande från det hårdbevakade mentalsjukhuset Ashecliffe på ön Shutter Island. Vid sin sida har han partnern Chuck Aule och det dröjer inte länge förrän det står klart för dem att sjukhuschefen Cawley verkar ha en hel del att dölja. Vem är t.ex den mystiske patient 67 som förekommer i den kod den försvunna kvinnan lämnat bakom sig?

Filmen är som sagt en av mina favoritfilmer. Dock är den över 2 timmar och 22 minuter lång. Det är en psykologisk film och man får verkligen hänga med för att inte missa något. Denna film är baserad på boken Shutter island men kallas också patient 67.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Är ledig så har inte något speciellt planerat. Däremot ska jag definitivt ut på en promenad.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *