Lördag och länkregn

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Jag har har kollat på Supernatural säsong ett och har märkt att Hbomax nordic har alla femton säsonger nu. Har också varit ner till Coop för att handla. Passade på att panta burkar och det vart 19kr jag hade i pant. Har också städat lägenheten med personal så det är gjort. Jag har börjat lyssna på Främlingen av Diana Gabaldon del 3 vilket är den sista delen av första boken i Outlander serien. Jag lyssnar via bookbeat och vet inte varför ljudboken är uppdelad i flera delar men alla outlander böckerna på svenska är det.

Ikväll har man kollat på filmen The conjring: The devil made me do it på Hbomax nordic.

Handling:

Ett av Ed och Lorraine Warrens, verkliga utredare av övernaturliga händelser, mest sensationella fall börjar med en kamp om en ung pojkes själ, men tar dem därifrån till helt oanade platser och slutar med att en misstänkt mördare för första gången i USA:s historia hävdar att han tagits över av en demon, som sitt försvar.

En film som är ett måste att se om man sett de andra filmerna i the conjuring universe och gillat dem. Jag tycker den är lika bra som de andra Conjuring filmerna.

Är med i en grupp på facebook som heter Social media support & share group. Där man kan gå med i gruppen och man kan dela sin blogg. Det finns självklart regler och dem bör man läsa innan man går med.

Madeleine skriver om en julshow hon har varit på och om detta kan ni läsa här

Amanda skriver om en effektiv måndag och om detta kan ni läsa här

Så gå in och läs deras inlägg 🙂

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa

0 reaktioner till “Lördag och länkregn”

  1. Så härligt att du är klar med första boken. Läser du oftast ljudböcker? Eller läser du andra också ibland. Länkregnet är riktigt roligt 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *